Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Помоћ општине Жагубица Смедеревској Паланци

Pomoć optine Zagubica Smederevskoj PalanciПротеклих дана, запослени у Црвеном крсту општине Жагубица имали су пуно посла. Заједно са волонтерима добровољцима ангажовани су на сређивању и паковању ствари које су прикупили грађани општине Жагубица у циљу помоћи становницима угроженим елементарном непогодом.

Део потребштина жагубичке општине је у среду, 21. маја, отпремљен Црвеном крсту у Смедеревској Паланци.

„Помоћ се састоји из средстава хигијене, конзервиране хране, као и других средстава које смо ми определили из резерви Црвеног крста, а то су ћебади, јоргани, постељине, јастуци, што је њима у овом тренутку најпотребније. И даље вршимо прикупљање хуманитарне помоћи, али замолио бих грађане да више не доносе половну одећу и гардеробу, јер тога имамо доста. Најпотребније је конзервирана храна, средства хигијене, средства за дезинфекцију, а ми ћемо даље у договору са нашим колегама из Црвеног крста, у оним општинама где су угрожени, то доставити“, истиче Дејан Николић, секретар Црвеног крста Жагубица.

Николић наводи да ће у жагубичкој општини бити настављено прикупљање помоћи за грађане из угрожених подручја док буде било потребе за тим, и захваљује свима који су се хуманим гестом одазвали акцији. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji