Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Паковање и разврставање хуманитарне помоћи у Жагубици

Aktivisti crvenog krsta ZagubicaМагацин Црвеног крста у Жагубици  у понедељак, 19. маја, био је пун,  јер се око 20 активиста добровољно  пријавило и  помогло у паковању и разврставању помоћи, која се шаље за становништво угрожено поплавама.

У акцији Црвеног крста одазвао се огроман број грађана, па је за кратко време прикупљено доста гардеробе.

Дејан Николић, секретар Црвеног крста Жагубица  нагласио је да гардеробе, за сада има довољно, и да сви заинтересовани у просторије Црвеног крста, могу да донесу средства за хигијену, пелене за децу, тоалет папир, флаширану воду, новачани прилог, док мештани околних насеља, ако буде било потребе и ако желе да сакупе средства, могу се обратити повереницима штаба за деловање у ванредним ситуацијама, односно председницима Месних заједница у својим насељима.

"Данас смо у магацину Црвеног крста у Жагубици, где вршимо одабир половне гардеробе и обуће коју смо прикупили јуче и прекјуче од наших грађана. Извештај о томе шта имамо на залихама шаљемо за Београд , а према њиховом сазнању где шта у којој општини има, они ће даље опредељивати где ће та помоћ ићи", истиче Дејан Николић, секретар Црвеног крста Жагубица. 

"Ово је само део активности које су учињене", додаје Николић.

 Хуманитарна акција ће се реализовати,све док за њом постоји потреба, а биће истакнут и жиро рачун на који ће грађани моћи да уплате новчану помоћ.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji