Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Помоћ општини Жагубица у ванредној ситуацији

Pomoc optini zagubicaСектор за ванредне ситуације Србије доделио је помоћ општини Жагубица. Пакети садрже млеко, конзервирану храну, воду и друге потребштине, а према одлуци штаба Жагубице, роба ће бити подељена најугроженијима по приоритетима.

Штаб за ванредне ситуације општине Жагубица дежура непрекидно од увођења ванредног стања у Србији, а грађани штету могу пријавити комисији за процену исте.

"На седници штаба формирали смо комисију за процену штета, која ће наредних дана пописати све штете које су настале у нашој општини услед поплава. Молимо становништво да сарађује и да се држи упустава штаба која се редовно објављују на телевизији и на радију "Хомоље". Надамо се да ћемо сви заједно превазићи ову ванредну ситуацију која нас је задесила", истакао је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Радиша Симеоновић, командир Ватрогасно - спасилачке јединице  Жагубица, напомиње да је помоћ сваке врсте добродошла и уједно се захвањује Сектору за ванредне ситуације и МУПУ-у Републике Србије.

Помоћ ће бити подједнако распоређена за сва лица којима је најпотребнија.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji