Општина Жагубица

Помоћ општини Жагубица у ванредној ситуацији

Pomoc optini zagubicaСектор за ванредне ситуације Србије доделио је помоћ општини Жагубица. Пакети садрже млеко, конзервирану храну, воду и друге потребштине, а према одлуци штаба Жагубице, роба ће бити подељена најугроженијима по приоритетима.

Штаб за ванредне ситуације општине Жагубица дежура непрекидно од увођења ванредног стања у Србији, а грађани штету могу пријавити комисији за процену исте.

"На седници штаба формирали смо комисију за процену штета, која ће наредних дана пописати све штете које су настале у нашој општини услед поплава. Молимо становништво да сарађује и да се држи упустава штаба која се редовно објављују на телевизији и на радију "Хомоље". Надамо се да ћемо сви заједно превазићи ову ванредну ситуацију која нас је задесила", истакао је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Радиша Симеоновић, командир Ватрогасно - спасилачке јединице  Жагубица, напомиње да је помоћ сваке врсте добродошла и уједно се захвањује Сектору за ванредне ситуације и МУПУ-у Републике Србије.

Помоћ ће бити подједнако распоређена за сва лица којима је најпотребнија.


Arhiva

Main Menu