Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Основна школа у Крепољину обележила 164. рођендан

OS Jovan Serbanovic Krepoljin obelezila 164 rodjendanСвечаном Академијом Oсновна школа "Јован Шербановић" у Крепољину је 09. маја обележила 164. рођендан. Сумирани су резултати рада који имају за циљ пружање адекватних услова који ће задовољити потребе ученика, а школа бити безбедно место за њихов рад, развој и успех. Своје умеће основци су тога дана исказали у получасовном представљању, а програм су пратили руководство општине Жагубица, директори образовних и jавних установа, родитељи, стручни кадар и особље школе. Након програма је за госте уприличен и свечани ручак уз добру песму и музику уживо, а неизоставна је била и поставка лепо декорисаног шведшког стола уз специјалитете здраве хране.

Присутне је поздравио председник општине Жагубица истичући да школа има дугу традицију која је изнедрила преко 160 генерација, лекаре, правнике, економисте и друге. Са задовољством каже да је и сам ђак ове школе, на шта је посебно поносан.

"Неизоставно је да ће и убудуће локална самоуправа улагати значајна средства како за школу у Крепољину тако и за остале школе на подручју општине Жагубица са мотивом унапређења образовања и бољег усавршавања знања", рекао је у свом обраћању председник општине Сафет Павловић.

Директор школе, Горан Милинковић, каже да ће ова установа и даље бити место где рад и воља побеђују, а мисија и визија школе  је првенствено квалитетна настава у интересу деце.

Слоган "У ритму дечјег срца" довољно говори да је све посвећено деци, а присуство челника локалне самоуправе, савета родитеља и осталих  је потврда да се удруженим снагама може урадити много. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji