Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

28. Рођендан вртића "Полетарац"

28 rodjendan vrtica Poletarac ZagubicaУ понедељак , 12. маја, у просторијама Предшколшке установе "Полетарац"  у  Жагубици, владала је слављеничка атмосфера - славио се 28. рођендан вртића. Свечаности су присуствовали руководство општине Жагубица, директори образовних установа, васпитачи, деца матичног и издвојених одељења и остали запослени у вртићу "Полетарац".

Славље је почело дувањем свећица на великој торти са најлепшим замишљеним жељама за здравље, срећу и више деце у свим групама. Малишани су са васпитним особљем дружење наставили журком која је започела рођенданском песмом, а потом је уследила кратка приредба, где су "полетарци" кроз музику и ритмику приказали креативност и на присутне пренели позитивне дечје емоције.

Госте је поздравила директорка вртића Мирјана Марковић Милосављевић, где је истакла да је жагубички вртић са традицијом  дугом 28. година, достигао висок ниво у реализацији образовно - васпитног програма и неге детета, а све што је урађено до сада захтевало је много труда и ангажовања. Креативност и  мотивација су основа у раду са циљем  да се деци обезбеди квалитетан живот унутар установе и лепо детињство.

Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица, рекао је  да ће руководство општине и даље сарађивати са вртићем на обострано задовољство и испред локалне самоуправе упутио најбоље жеље поводом прославе 28. рођендана.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji