Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Најава за Спасовданске сусрете

Spasovdanski susreti 2014Насеље Крепољин ће ове године бити домаћин традиционалних15."Спасовданских сусрета", манифестације која се одржава од 2000.године.

По речима Милана Милојковића, председника КУД -а "Младост"из Крепољина, очекује се велики број посетилаца и учесника како са подручја општине Жагубица тако и гостију из Хрватске, Босне и општина из окружења. Сусрети се одржавају 31.маја.

"Учествоваће Kултурно - уметничка друштва из општине Бјељина Република Српска, Борово из Хрватске, Београда, Бољевца, куд из Новог Слан камена и куд из Крепољина. Негујемо фолклорно стваралаштво и  вокално - инструментално изражавање годинама уназад, с тим што сваке године програм освежимо са неколико нових Културно - уметничких друштава који дођу да посете наш крај и да учествују. Сматрам да ова манифестација пуно доприноси туризму нашег краја, јер се наши гости из различитих крајева увек врате кућама препуни позитивних утисака и очарани природом. Велику заслугу за Сусрете имају самоуправна интересна заједница општине Жагубица на челу са председником општине Сафетом  Павловићем, спонзори који су нам верни пратиоци сваке године и родитељи који су присутни у сваком тренутку када је то потребно. Надамо се да ће нас време послужити па ћемо програм одржати на стадиону малих спортова. У случају кише, алтернатива је фискултурна сала у основној школи. Дефиле је око 17 сати, након тога програм, а потом дружење под шатором",  рекао је Милојковић.

Вредно је истаћи да је програме кроз ово дружење до сада представило 97 културно - уметничких друштава.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji