Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почиње нова радна сезона ЈП Дирекције за изградњу и развој

aktivnosti JP Direkcije za izgradnju i razvoj opsine ZagubicaУ складу са програмом рада, финансијским планом и планом Јавних набавки Јавног предузећа Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица за 2014. годину ово предузеће тренутно обавља активности  на изради пројектне документације за предстојећу грађевинску сезону. По речима директора, Владана Мошића, најјактуелнији сада је тендер који се спроводи у оквиру квалификационог поступка  за извођење радова на атарским путевима:

"Општина Жагубица очекује успешну сарадњу са Министарством пољопривреде, те се надамо  да ће нам определити одређена значајна средства за израду атарских путева. Управо спроводимо поступак израде пројектне документације и јавну набавку за најповољнијег извођача радова. Актуелна је такође и пројектна документација за асфалтирање одређених путева и улица у насељима, а вредност тих радова биће око 15 милиона динара. У складу са временским условима, завршетак радова на крпљењу ударних рупа очекује се крајем маја месеца. У завршној смо фази израде пројектне документације за сигнализацију за сва насеља на територији општине. Завршена је и пројектна документација и врло брзо ће почети избор за најповољнијег понуђача за извођење радова на доградњи водовода у Селишту, а процењена вредност је око 7 милиона динара и радови ће се изводити према планираној динамици и обиму у току јула и августа месеца. Такође, у склопу припрема за претежно асфалтне радове на поправци и асфалтирању улица у насељима, упоредно радимо и фекалну и кишну канализацију. Практично смо већину насеља завршили, остала нам је још једна улица у Лазници, коју ћемо завршити пре асфалтирања. Оно што бих издвојио јесте, да наше предузеће даје несебичну помоћ и другим корисницима буџета наше општине као што су школе, разна удружења...", истакао је директор Дирекције за изградњу и развој Владан Мошић.

Најзначајнија активност у раду Дирекције је свакако израда урбанистичких планова, докумената стратешког карактера са дугим хоризонтом примене који су у изради. Завршетак истих се очекује до краја 2014. а Дирекција ће свакако радити на томе да их ове године презентује квалитетније и боље.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji