Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Oрганизована обука за самозапошљавање

Obuka u Zagubici za samozaposljavanjeПословни центар Националне службе за запошљавање филијала Пожаревац, организовао је у Жагубици обуку за започињање сопственог посла. Инструктивна дводневна обука "Пут до успешног предузетника" у оквиру едукативних услуга које пружају пословни центри, има за циљ да полазницима омогући да провере оправданост своје пословне идеје, сагледају предности и ризике  предузетништва, спознају своје предузетничке склоности, информишу се о поступку регистрације и актуелним законским прописима и попуне Захтев са бизнис планом.

Предавач је другог дана била Милка Савић, руководилац групе за предузетништво која је говорила о аспекту предузетништва, бизнис плану, апликацији са којим се конкурише за средства, правном аспекту регистровања радњи, корацима организовања, плаћању доприноса и другом.

"Покушавамо да лицима која се воде на евиденцији незапослених, која имају идеју да свој статус реше обављањем самосталне делатности дамо информације које су за њих корисне и битне. Покретање сопственог бизниса утиче на смањење незапослености што је основни циљ националне службе за запошљавање", истакла је госпођа Савић.

Након успешно завршене дводневне обуке, сви полазници добијају уверења,  а они који се одлуче да реализују своју пословну идеју, могу да конкуришу за субвенцију за самозапошљавање.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji