Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Пчеларска задруга "Хомоље мед" добитник повеље за постигнуте пословне успехе у 2013. години

Pcelasrka zadruga Homolje med dobila povelju za 2013Настављајући традицију дугу скоро пола века, Регионална привредна комора Пожаревацје и ове године доделила признања за постигнуте пословне успехе истакнутим појединцима и предузећима из Подунавског и Браничевског округа. Тако је за остварене резултате у привређивању у пословној 2013. години признање добила и пчеларска задруга "Хомоље мед" Жагубица. Награду је примио Жика Томић, вршилац дужности  директора пчеларске Задруге који је рекао да повеља има велики значај, јер је подстицај за даље и веће успехе којима се нада и у овој години:

"Добили смо годишњу награду Регионалне привредне коморе Пожаревац,  а успеси који су томе допринели су многобројни:извршили смо обнову заштите ознаке географског порекла, припремили жиг Хомољског меда и обавили послове за излазак задруге из вд. стања, а то је допринело  да очувамо заштићен производ који је све траженији на тржишту. Такође смо почели са отkупом меда од пчелара, наших задругара, што је још један важан корак у пословању задруге. Заједнички труд локалног руководства,које  је свесрдно подржавало сваки корак, почев од оснивања задругеи задругара, произвођача,  допринео је доибијању признања",  рекао је Томић.

Награђени су такође присуствовали  предавању професора Едварда Јакопина на тему:,,Привредна кретања у Србији у поређењу са привредним кретањима у региону“, које  је одржано истог дана. Поред општине Жагубица, међу добитницима признања, нашле су се и општине Велико Градиште, Пожаревац, Смедерево и  Смедеревска  Паланка.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji