Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана „Туцијада 2014“ у Жагубици

Odrzana Tucijada 2014 u ZagubiciТрадиционално такмичење у куцању Васкршњим јајима одржано је другу годину за редом у општини Жагубица. Уз велику помоћ локалног руководства и спонзора, Туристичка организација жагубичке општине је ове године била организатор "Васкршње туцијаде 2014", на којој је било учесника различитих узрасних категорија, оних са искуством од прошле године, али и пуно нових, првенствено деце.

Прво јаје разбили су Душан Милосављевић, помоћник преседника општине Жагубица и Мартина Лукић, директор Туристичке организације, и на тај начин је спортско културно такмичење проглашено отвореним.

Организатори су задовољни бројем учесника и самим током манифестације а све је организовано у лепој атмосфери и спортском духу.

„Манифестација је протекла веома добро, као и само такмичење. Имали смо добар одзив учесника, а највише деце, што и јесте циљ манифестације. На сву срећу време нас је послужило. Морам да похвалим  комисију која је добро радила свој посао. Имали су тежак задатак, али снашли су се. Имали смо 60 учесника у категорији за најјаче јаје, а прво место у тој категорији освојио је Никола Цокић из Рибара, друго место освојио је Стефан Мартић из Жагубице, док је треће место освојио Филип Марковић, такође из Жагубице. У категорији за најлепше ускршње јаје, најграду је освојила Љиљана Шербановић из Лазнице. Желела бих посебно да се захвалим локалној самоуправи на подршци у организацији манифестације, оцу Илији, који нам је такође помогао у организацији, и наравно УЛУХ-у и Културно просветном центру „Јован Шербановић“ Жагубица“, истакла је Мартина Лукић, директор Туристиче организације општине Жагубица.                                                                   

Учесници су се лепо забавили, поштовали су правила, а победници заслужено добили вредне награде од дародаваца. Са жељама да Ускрс протекне весело и да наредна Туцијада окупи више учесника завршено је дружење 22. априлског дана у Жагубици на Туцијади 2014.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji