Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Васкршња туцијада у Жагубици биће одржана 22. априла

Uskrsnja tucijada u ZagubiciТуристичка организација општине Жагубица организује ,,Васкршњу туцијаду" која се по други пут одржава у Жагубици. Од ове године увршћена је у Календар манифестација Туристичке организације истоимене општине, а биће одржана трећег дана Васкрса. Циљ је да деца више времена проведу у међусобном дружењу и игри, истакла је Мартина Лукић, директор Туристичке организације општине Жагубица и уједно најавила предстојеће такмичење у туцању васкршњим јајима:

"Замишљено је да се такмичење одржи у порти цркве "Свете Тројице", тако да се надам да ће нас време послужити и да ће дан протећи без кише. У случају падавина дешавање ће бити у холу Дома културе као и прошле године. Ове године такмичари се могу пријавити у две категорије и то: најлепше украшено Ускршље јаје и најјаче или најтврђе Ускршње јаје. Две комисије ће оцењивати јаја, а учесници могу бити сви заинтересовани грађани. Предност имају деца од седам година па навише",  рекла је Мартина.

Организатортакмичења је Туристичка организација у сарадњи са локалном самоуправом општине Жагубица, Културно просветним центром и Удружењем ликовних уметника Хомоља.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji