Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана Oкружна смотра рецитатора - 2014

1Okruzna smotra recitatora u zagubici 2014Дуги низ година Културно просветни центар "Јован Шербановић" Жагубица, организује Окружну смотру рецитатора, која је такмичарског карактера и сваке године окупља најбоље рецитаторе из Србије.

Ове године Окружна смотра рецитатора 2014. одржана је у Основној школи "Моша Пијаде" у Жагубици, где су сви учесници заједно са својим пратиоцима и родитељима у холу школе могли да прате такмичење.

Најбољи рецитатори из осам општина Браничевског округа такмичили су се за место најбољег рецитатора у три категорије, млађег,средњег и старијег узраста.

О квалитету интерпретације ученика одлучивао је четворочлани жири. Критеријуми жирија били су: избор песме, акцентуација и дикција, остваривање мисаоно емотивних садржаја песме, природност, изражајност и сугестија рецитатора. Ове године конкурениција је била велика, те је жири имао тежак задатак, а једина замерка жирија је била да су песме веома дуге.

Организатори су задовољни бројем учесника и како је све протекло.

Добитници првих награда, из млађег узраста Тијана Милосављевић - општина Жабари, средњи узраст - Софија Божић - општина Петровац и старији узраст - Марко Булатовић, општина Пожаревац, представиће Браничевски округ на Републичкој смотри, која ће се одржати маја месеца у Ваљеву.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji