Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Решавање приоритетних проблема у МЗ Јошаница

Aktivnosti u MZ JosanicaПредседник месне заједнице "Будућност" из Јошанице, Жељко Цојкић, који је на ту функцију изабран крајем 2013.године у свом првом интервјуу за локалну телевизију каже да је изузетно одговорна функција коју тренутно обавља и да је важно оправдати поверење мештана. Пред њим су се нашли проблеми са којима се суочава већина председника месних заједница: лоши атарски и брдски путеви и нестабилно водоснабдевање. Решавање ових проблема је већ почело извођењем земљаних радова на најзначајнијим пољским путевима. Изведени су радови у дужини од око 1,5км кроз "Лугове" што са бројне грађане који свакодневно користе овај потез има велики значај.  Секретар месне заједнице "Будућност" Раде Миленковић, каже да је завршено сређивање пута за "пловчију малу", а тренутно су у току активности на делу пута за "љутковац". Деоница која је такође веома значајна за све мештане је Радовањац - ћупријица, која је насипана у дужини од два километара. Изведени су и радови кресање шибља и чишћење трња на деоници од скретања са регионалног пута до центра насеља. Све радове финансирала је општине Жагубица.

Да би биле задовољене основне потребе мештана потребно је извести радове на побољшању водоснабдевања што је уврштено у приоритетни план рада председника месне заједнице Жељка Цојкића. 

"Све  што је обећано мештанима до сада је реализовано, а све у сарадњи са локалном самоуправом која је издвојила финансијска средства за за реализацију приоритетних проблема и таквој се сарадњи надамо и убудуће", наводи секретар месне заједнице "Будућност" Јошаница, Раде Миленковић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji