Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Oпштинска смотра рецитатора "Жагубица 2014"

Opstinska smotra recitatora u ZagubiciУ организацији Културно - просветног центра "Јован Шербановић", у Жагубици, 29. марта одржано је општинско такмичење у рецитовању.

Општинска смотра рецитатора "Жагубица 2014", окупила је ученике три узрастне категорије: од првог до четвртог, од петог до осмог разреда и средњошколце. Укупно 30 такмичара надметало се у рецитовању песама са различитим темама. Конкуренција је била велика, а жири је имао тежак задатак да од свих учесника изабере најбоље. Тако су у млађем узрасту прва места заузеле Ивона Илић као трећа, Елена Пистолић друга и Милица Пајић којој је припало прво место. У средњем узрасту, где су се такмичили ученици од петог до осмог разреда, најбоље извођење имала је Маја Радосављевић, другопласирана Емилија Малиновић, а трећепласирана Милена Живковић. Код  старијег узраста прва три места заузеле су Емилија Дачић, Емилија Радосављевић и Емилија Хоџић.

Нијансе су и овог пута одлучиле победнике, али је у сваком случају ово била добра припрема за Oкружно такмичење рецитатора које ће бити одржано 13. априла.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji