Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Oдржана 25. седница Општинског већа општине Жагубица

25 sednica vecaНа 25. седници Општинског већа, која је одржана 31.03.2014. године, једногласно је усвојен Извештај о раду ЈП Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица, Захтев ЈКП“ Белосавац“ Жагубица за добијање сагласности на измењен програм пословања за 2014. годину, Извештај о раду ЈКП“ Белосавац “ Жагубица за 2013. годину, као и Извештај о раду ЈП Туристичке организације општине Жагубица за 2013. годину. Ове тачке дневног реда прослеђују се даље на разматрање и усвајање Скупштини општине Жагубица, која ће се одржати у понедељак, 07. априла. На истој седници Општинско веће донело је Одлуку о одобравању накнаде и одређивању висине накнаде стрелцима на противградним станицама у општини Жагубица за 2014. годину.

Чланови Општинског већа, усвојили су завршни рачун ЈП Туристичке организације Жагубица, а донет је и Закључак којим Веће овлашћује председника општине да закључи уговор за 2014. годину са Јавним предузећем „Радио Пожаревац“ из Пожаревца.

Тачке Дневног реда које је Веће такође усвојило а које се даље прослеђују одборницима Скупштине општине Жагубица на даље разматрање и усвајање, јесу: захтев ЈКП“ Белосавац“ за уплату оснивачког капитала, затим Предлог Одлуке о укидању општинског пута кп.бр. 1011 у КО Крупаја,Предлог решења о именовању председника управног одбора Дома здравља Жагубица,Предлог Одлуке о допуни Одлуке о комуналним делатностима и Предлог Решења о именовању чланова школског одбора Средње Техничке школе у Жагубици.

Веће је разматрало и дало сагласност на захтев рудника Ресавица о подршци синдиката о враћању радника у саставу ЕПС-а, Захтев Др. Десанке Брндушић из Осанице за коришћење просторија стоматолошке ординације, а дата је и сагласност већа на предлог чланова организационог одбора Сабора за предстојећи 13. Сабор „ Врела Хомоља“.

На седници је усвојен и Изваштај Комисије од стране већа о попису основних средстава Комисије за попис општинске управе Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji