Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Унапређење енергетске ефикасности у ЗС Лазница и Крепољин

Унапређење енергетске ефикасности у ЗС Лазница и КрепољинУ складу са датим обећањима  од стране Сафета Павловића, председика општине Жагубица и Слободана Огњановића, директора Дома здравља Жагубице, приликом посете Здравственим станицама Лазница и Крепољин, где су запослени и пацијенти истакли проблем дотрајале столарије и потребу замене исте, председник општине је разговарао са министарком здравља Славицом Ђукић Дејановић о подршци здравственим установама у општини Жагубица како би грађани имали адекватне услове за лечење.

Министарка здравља Славица Ђукић Дејановић  оценила је да држава треба да обезбеди боље услове за рад здравствених радника и повећа квалитет здравствене заштите грађана, док је председник општине Жагубица, том приликом  изјавио да је основна претпоставка подизања квалитета здравствених услуга у Жагубици улагање у медицинску опрему, едукацију у тој области и побољшање услува објеката у којима се пружају медицинске услуге.

У оквиру конкурса Министарства здравља Асоцијација за развој општине Жагубица припремила је предлоге два пројекта - "Замена столарије у здравственој станици Лазница" и "Замена столарије у здравственој станици Крепољин", који су одобрени за финансирање.

Укупан износ одобрених ср  едстава је више од 2,5 милиона динара. У оквиру реализације пројеката у току је поступак јавне набавке за избор најповољнијег понуђача за извођење радова.

Директор Дома здравља, истиче добру сарадњу са локалном самоуправом и додаје да су ови пројекти изузетно важни за унапређење услова рада у здравственим станицама, изградњу капацитета локалне заједнице, као и уштеду енергената за загревање објеката и стварање пријатнијег и функционалнијег амбијента за запослене и пацијенте.

Општина као партнер на овим пројектима, пружиће финансијску и институционалну подршку Дому здравља током реализације пројеката.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji