Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

"Први карате Куп - Лазница 2014“

1Prvi Karate kup u Laznici 2014Општина Жагубица као генерални покровитељ и карате клуб „Пантери“ из Пожаревца  у сарадњи са Oсновном школом "Јован Шербановић" Лазница, многобројним спонзорима и родитељима,  организовали су „Први карате куп Лазница 2014“ у Лазници. Такмичење је званично почело након поздравног говора  Љубише Јовкића, заменика председника општине Жагубица.

У надметању је учествовало 8 клубова из источне, јужне и централне Србије са око 60 такмичара. У укупном пласману прво место је заузела екипа „Градског карате клуба“ из Зајечара, друго место припало је карате клубу „Лавље срце “ из Зајечара, а треће карате клубу „Пуковац“ из Пуковца код Лесковца.

Овај турнир, кажу организатори, искоришћен је као последња провера пред наступајуће државно првенство. Oрагнизациони одбор турнира све похвале упутио је такмичарима свих карате клубова, учесника који су се својски припремали, посебно младим каратистима из Жагубице и Лазнице.

"С обзиром да је школа каратеа у Лазници отворена пре извесног времена, релативно скоро такмичари су се добро пласирали, а најважније је да су учествовали јер је ово за њих потпуно ново искуство", каже тренер Жељко Филиповић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji