Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Влада Јапана Дому здравља Жагубица доделила 83 хиљада евра

1-donacija japanaВлада Јапана доделила je домовима здравља Жагубица и Свилајнац донацију вредну око 155 хиљада евра за набавку амбулантног возила и медицинске опреме.

Дом здравља Жагубица добио је донацију у вредности од 83.452 евра за набавку амбулантног возила и медицинске опреме, док је Дом здравља Свилајнац добио донацију вредну 71.750 евра за набавку рендген и ултразвучног апарата.

Амбасадор Јапана Масафуми Куроки потписао је уговоре о донацијама с директором ДЗ Жагубица Слободаном Огњановићем и директорком ДЗ Свилајнац Вером Бранисављевић.

Потписивању уговора присуствовали су министарка здравља Славица Ђукић Дејановић као и помоћник председника Општине Жагубица Душан Милосављевић и председник Општине Свилајнац Предраг Милановић.

Министарка здравља Славица Ђукић Дејановић нагласила је да је народ Јапана и у тешким тренуцима за своју земљу, када их је погодио цунами, наставио да помаже Србију.

"Разним пројектима за потребе становништва, Влада Јапана је у здравство Србије од 1999. године уложила око 10 милиона евра, док је укупан износ јапанске помоћи Србији у току истог периода био више од 460 милиона евра", нагласила је Ђукић Дејановић.2-donacija japana

Амбасадор Јапана у Србији Масафуми Куроки рекао је да два дома здравља, којима је донација упућена, играју веома важну улогу у здравственој заштити у својим општинама већ скоро 60 година и да је време да обнове опрему.

"Надам се да ће данашња донација унапредити квалитет здравствених услуга ових домова здравља", закључио је амбасадор Јапана.

 

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji