Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Наставак решавања приоритетних проблема милатовчана

1 milatovac radoviЛоши временски услови убудуће неће задавати проблемe путницима Милатовца који чекају аутобуски превоз. Локална самоуправа општине Жагубице помогла је изградњу савременог стајалишта, пре свега због деце која путују у школу. Инцијативу су покренули мештани Милатовца а руководство општине је на ову иницијативу одговорило акцијом.

У Милатовцу ради и откупна станица "Имлека" која откупљује млеко од 22 произвођача  из села. Прилаз до станице до сада је био лош а Општина Жагубица је помогла да се тај проблем реши- насипањем прилаза.

И проблеми ловаца у Милатовцу су решени. 25 активних члана и остали чланови секције добили су на коришћење опремљену просторију у склопу Дома културе за реализацију активности удружења. Председник секције каже: "Ово је највише што су ловци Милатовца добили од општине у последњих 20 година."

Мештани насеља Милатовац изразили су потребу и за уређењем атарског пута који води до Селишта које је тим правцем удаљено свега 1км и води до млина и имања мештана.

Према речима председника општине Жагубица Сафета Павловића, ово је наставак решавања приоритетних проблема милатовчана. Добра пракса ће се наставити и у будуће не само у овом насељу већ свуда где се укаже потреба а у складу са могућностима.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji