Општина Жагубица

Наставак решавања приоритетних проблема милатовчана

1 milatovac radoviЛоши временски услови убудуће неће задавати проблемe путницима Милатовца који чекају аутобуски превоз. Локална самоуправа општине Жагубице помогла је изградњу савременог стајалишта, пре свега због деце која путују у школу. Инцијативу су покренули мештани Милатовца а руководство општине је на ову иницијативу одговорило акцијом.

У Милатовцу ради и откупна станица "Имлека" која откупљује млеко од 22 произвођача  из села. Прилаз до станице до сада је био лош а Општина Жагубица је помогла да се тај проблем реши- насипањем прилаза.

И проблеми ловаца у Милатовцу су решени. 25 активних члана и остали чланови секције добили су на коришћење опремљену просторију у склопу Дома културе за реализацију активности удружења. Председник секције каже: "Ово је највише што су ловци Милатовца добили од општине у последњих 20 година."

Мештани насеља Милатовац изразили су потребу и за уређењем атарског пута који води до Селишта које је тим правцем удаљено свега 1км и води до млина и имања мештана.

Према речима председника општине Жагубица Сафета Павловића, ово је наставак решавања приоритетних проблема милатовчана. Добра пракса ће се наставити и у будуће не само у овом насељу већ свуда где се укаже потреба а у складу са могућностима.


Arhiva

Main Menu