Општина Жагубица

Нови ормарићи за основце у Сувом Долу

1ormariciЛокална самоуправа општине Жагубица наставља започете активности у оквиру  донација ормарића за основце свих школа на подручју општине са циљем да се ученицима олакшају ђачке торбе. Тако су нове ормариће  11.марта добили ђаци издвојеног одељења Oсновне школе "Моша Пијаде" у Сувом Долу. Директор oсновне школе Снежана Николић, наводи да је локална самоуправа испунила дато обећање и основцима школе у Сувом Долу поклонила ормариће.

"Овом приликом захвањујем локалној самоуправи на изузетној сарадњи, а ученицима желим да чувају ормариће и да их дуго користе",  рекла је Снежана Николић.

 Учитељица Сребра Живковић каже да ће учионице сада бити лепше, обогаћене новим намештајем и од изузетне користи за ученике што је и најважније.

"Ученици су одушевљени бирали боје ормарића који ће им припаси и срећни дочекали поклон који смо добили од локалног руководства и јако смо задовољни. Ученицима ће пуно користити, јер ће им школска торба бити знатно лакша. Хвала општинском руководству" истакла је Живковићева.


Arhiva

Main Menu