Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Уручени кључеви удружењима грађана из Крепољина

predaja kljucevaУ насељу Крепољин завршени су радови на делу зграде Дома културе. Уређена је фасада, замењена столарија а унутар зграде комплетно су реновиране просторије. Председник општине Жагубица, Сафет Павловић свечано је предао кључеве нових просторија председнику Културно уметничког друштва "Младост" Крепољин Милану Милојковићу , удружењу "Инвалиди Хомоља" који ће просторију делити са пензионерима а кључеве је преузела Вања Милутиновић, председник УГ "Инвалиди Хомоља" и удружењу ловаца "Јован Шербановић"- секција Крепољин а кључеве је свечано преузео најстарији члан ловачке секције Раја Перић.

Они су изразили велико задовољство што су њихови захтеви ка месној заједници уважени и што коначно имају адекватне просторије за спровеђење плана и активности.

Предраг Ивковић, председник месне заједнице "Горњак" Крепољин изразио је захвалност локалној самоуправи на челу са Сафетом Павловићем на разумевању потреба грађана насеља Крепољин.

Председник је присутнима обећао да ће у наредних месец дана просторије бити и адекватно опремљене намештајем у складу са потребама корисника.

Мештани и корисници просторија веома су задовољни изведеним радовима.

По завршетку радова на реновирању комплетног Дома културе, своје просторије добиће и сва остала активна удружења грађана у Крепољину: Стонотениски клуб, Карате клуб, Удружење пчелара и риболоваца.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji