Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општина Жагубица донирала ормариће за млађе основце

drugarski pozdravПредседник општине Жагубица са сарадницима посетио је у петак, 28. фебруара,  Основну школу "Моша Пијаде" у Жагубици. Повод је био донација ормарића за основце које је локално руководство поклонило школи и ученицима са циљем да мање ствари носе у школским торбама.

Директор Основне школе Жагубица Снежана Николић, рекла је да су ормарићи веома корисна ствар за децу  и да локално руководство општине Жагубица води рачуна како о деци матичне школе "Моша Пијаде" тако и о издвојеним одељењима.

 "Сарадња са општинском управом огледа се на свим нивоима, а донација ових ормарића за млађе основце нам пуно значи. Заједно са Општинском управом, желимо да допринесемо да се деца правилније физички равијају и да наша школа иде у корак са другим школама", истакла је директорка Николић.

Заменик председника општине Жагубица  Љубиша Јовкић,  наводи да је циљ ове донације био да се млађим основцима, ученицима од првог до четрвртог разреда, олакшају ђачке торбе.

"Средствима  из општинског буџета обезбедили смо образовној  установи  у Жагубици ормарће који ће  деци бити од велике помоћи. У буџету нема довољно новца да се купе дупли уџбеници, али смо зато изнашли ову могућност да помогнемо ђацима. Следећа испорука је за истурена одељења ове школе, а након тога ћемо истим ормарићима опремити и основне школе у Крепољину и Лазници", каже за ТВ "Хомоље" заменик председника општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji