Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одобрено 14 пројеката Удружењима грађана општине Жагубица

Zagubici odobreno 14 projekataОпштина Жагубица расписала је Јавни конкурс за доделу средстава за програме и пројекте од Јавног интереса Удружењима грађана општине Жагубица. Одлуком о избору  пројеката Удружења грађана и организација цивилног друштва од Јавног интереса за 2014.годину, програме ће  спровести  14. Удружења са подручја општине Жагубица који се финансирају из буџета и то: Удружење жена "Незаборав" Лазница, Удружење власника шума "Жагубица", Удружење фрулаша и етно музичара "Флујер" Осаница, Црвени крст Жагубица, Еколошко друштво "Студенац" Крепољин, Удружење произвођача млека "Хомољски напредак" Осаница, Удружење СУБНОР - а Жагубица, Покрет Горана Жагубица, Ловачко удружење "Јован Шербановић" Жагубица, Еколошко удружење грађана "Зелена Млава" Жагубица, Асоцијација за развој општине Жагубица, Удружење "Инвалиди Хомоља", Удружење пчелара "Хомоље" Жагубица и Удружење ликовних уметника "Хомоље" Жагубица.Председници истих, потписали су уговоре за спровођење и реализацију програма са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем, који је честитао свима који су израдили добре програме и за то добили потребна средства, и пожелео је пуно успеха у раду и реализацији пројеката за које су конкурисали.  

Начелник одељења за финансије и буџет општине Жагубица Влада Тодоровић, на крају је прецизирао да је 24. јануара 2014.године објављен Јавни позив и конкурс за сва Удружења општине Жагубица, а расположива средства за које се конкурисало су око 15 милиона динара.

"Према мишљењу ревизора, начин и поступак финансирања Удружења преко пројеката је јако добар у складу са законом и то је за општину Жагубица врло битно. Сва Удружења своје програме требају прилагођавати Јавном интересу, а права прилика за мотивацију  свим удружењима су управо ова одобрена финансијска средства", истакао је Влада Тодоровић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji