Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Радови на канализацији у Лазници

Radovi na kanalizaciji u LazniciПротеклих десет дана евидентан је наставак радова на изградњи канализационе мреже у насељу Лазница. Ово  је још једана етапа активности  која се спроводи по питању решавања проблема који су у интересу становника овог села.

"У току су радови на изради фекалне канализације у Лазници, а према плану наставак истих радова следи и за насеље Жагубица у оквиру припрема за асфалтирање путева и улица на територији општине Жагубица коју ћемо имати половином године. Инвеститор је Дирекција за изградњу  општине Жагубица, а извођач радова ЈКП "Белосавац". Такође су актуелни и завршни радови на изради водоводног система Рибаре и Изварица, тачније финални радови водовода који је од недавно у функцији", каже Владан Мошић, директор Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица.

На терену је екипа комуналног предузећа Жагубица, која ужурбано ради, а шеф оперативе Слободан Петровић каже да радови теку по устаљеној динамици. Ради се у Светосавској улици на канализацији са прикључцима у дужини око 130 метара. Радови су започети 17. овог месеца, а завршетак је планиран за крај фебруара.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji