Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Боља прегледност на путном правцу Крепољин - Жагубица

iSKOP KANALA I CISCENJE BANKINAЛепе дане без падавина предузеће за путеве Зајечар користи како би на деоници регионалног пута на територији општине Жагубица, очистили канале и банкине крај пута и допринели бољим условима вожње у овом планинском крају.

Радови се у првом наврату изводе на деоници од осаничког брда до Жагубице. Планирано је да се радови на овој деоници заврше до маја месеца а након тога би се приступило радовима у правцу од осаничког брда до манастира Горњак, тј. до краја деонице која је у надлежности предузећа за путеве Зајечар.

Председник општине Сафет Павловић, недавно је био у посету Министарству саобраћаја где је у разговору са министром Антићем договорено асфалтирање регионалног пута у дужини од 3 км.

Након завршетка радова овај путни правац биће бољег квалитета али остаје апел свих грађана и руководства општине надлежнима у Републици да уложе средства како би регионални пут пре свега био безбедан за возаче, а уједно допринео већем туристичком и локално-економском развоју.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji