Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Активности у Месној заједници "Врело" Жагубица

MZ ZagubicaMесна заједница "Врело" Жагубица" у сарадњи са општинским руководством спроводи многобројне радове у интересу  бољег и квалитетнијег живота мештана. Новоизабрани председник, сада већ у трећем мандату, Ненад Зарић каже да се приоритетне ствари решавају у најкраћем могућем року и да Месна заједница функционише сходно својим могућностима, јер нема сопствених  финансијских  средства.

"У протеклом периоду Месна заједница  је уз помоћ локалне самоуправе асфалтирала доста атарских и брдских путева који су и највећи приоритет.Нови асфалт је урађен у улици 9.маја и у делу улице Милоша Обилића. Што се атарских путева тиче урађене су деонице у дужини око 10. километара, такође доста  канала и пропуста у улицама које су асфалтиране. У  овој години се већ кренуло са радовима и урађен је пут према Каменици у дужини од око 2. километара, а у плану је и асфалтирање још неких улица где су се већ јавили грађани који ће помоћи партиципацијом свог новца. Сарадња са локалним руководством је добра,никада није било проблема, све се ради у договору, а финансира се из локалног буџета, тако да  се радови изводе по плану. Велику помоћ имамо од локалног становништва и од Дирекције за изградњу и развој општине", каже за Тв "Хомоље" председник МЗ "Врело" Жагубица.

Зарић додаје да је Месна заједница у протеклом периоду помагала фудбалски клуб "Хомољац" Жагубица и  Културно-уметничка друштва. Такође је  учествовала у организацији  спортских дешавања у нашој општини и то у организацији Светоилијског турнира у малом фудбалу и турнира у баскету, а и у организацији манифестација "Привег" и Сабор Врела "Хомоља"  чији је покровитељ општина Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji