Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почело друго полугодиште за ученике

Pocelo drugo polugodiste 2014За ђаке основних и средњих школа у Србији завршен је тронедељни зимски распуст и почело је друго полугодиште које ће за ученике осмог разреда трајати до 30. маја, а за ђаке од првог до седмог разреда до 13. јуна. С обзиром да током распуста није било снега, ученици Основне школе "Моша Пијаде" Жагубица радују се почетку другог полугодишта, али је одмор, према њиховим речима, ипак кратко трајао. Поједини се и не радују превише јер им неки предмети стварају тешкоће, а како кажу уз више труда ипак се све научи.

Директор основне школе "Моша Пијаде" Снежана Николић, каже да ће се све активности за ову школску годину и у другом полугодишту спроводити по наставном плану и програму за 2013-2014. годину и додаје: "Први дан другог полугодишта протиче по устаљеном реду, часови су почели на време, а ученици су се већ активирали и отпочели са припремом програма за школску славу Светог Саву коју ћемо прославити 27. jануара."

Следећи мини одмор  ученици ће имати за Ускрс, од 17. до 23. априла. Иначе, за матуранте гимназија, друго полугодиште завршава се 23. Маја, а за ученике завршних разреда средњих стручних школа - седам дана касније.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji