Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Апсолутна победа коалиције СПС-СНС

Izbori za Savet MZ u opstini ZagubicaУ општини Жагубица су 29. децембра 2013. године одржани избори за чланове Савета 15. Месних заједница на нивоу општине, док су 12. јануара одржани избори у МЗ Лазница и поновљени избори у МЗ Близнак. Грађани су се изјашњавали и за завођење месног самодоприноса. Општинска изборна комисија утврдила је да референдум који је спроведен на подручју Месних заједница општине Жагубица није пуноважан, јер на истом није гласала већина грађана.

Председник Скупштине општине Жагубица Небојша Илић, задовољан је атмосфером у којој су избори протекли, одзивом грађана и постигнутим резултатом.

Највећи број бирача определио је глас изборној листи Социјалистичка партија Србије – Српска напредна странка, тако да је владајућа коалиција у општини Жагубица СПС - СНС у свим Месним заједницама добила највеће поверење грађана.

„Избори су протекли мирно и коректно, владајућа коалиција на општинском нивоу победила је и у свим месним заједницама, што је знак да су грађани препознали наш труд и залагање за стварањем бољих услова живота и дали нам подршку на првом нивоу власти, месним заједницама, што очекујемо и на неким наредним изборима на вишем нивоу“, истиче председник општине Жагубица.

У наредном периоду следе састанци новоизабраних чланова савета месних заједница на којима ће се бирати председник.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji