Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Додела новогодишњих пакетића деци социјално угрожених породица

Dodela paketica deci socijalno ugrozenih porodica 2014Уочи Српске Нове године локална самоуправа, Црвени крст општине Жагубица и Центар за социјални рад општине Жагубица, обрадовали су и малишане из породица социјално угрожених доделом новогодишњих пакетића.

За наше најмлађе суграђане била је ово прилика не само да се друже, добију пакетиће, већ и да се сретну и сликају са  Деда Мразом. Подели пакетића испред локалне самоуправе присуствовали су председник општине Жагубица Сафет Павловић и заменик председника општине Љубиша Јовкић.

„Ово је јо један доказ да локална самоуправа заједно са Црвеним крстом општине Жагубица и Центром за Социјални рад бринео својим грађанима и о деци социјално угроженог становништва.  Данас смо, за Српску Нову годину, поделили  50 пакетића за децу до десет година старости који су корисници социјалне  помоћи. То је једна од низа акција које локална самоуправа и Црвени крст спроводе како би својим грађанима помогли на адекватан начин. Наставићемо да радимо и даље у интересунаших мештана... Тежићемо да у наредном периоду, у сарадњи са локалном самоуправом и одређеним министарствима реализујемо што више пројеката који се тичу социјале и да на тај начин подигнемо и квалитет живљења нашег становништва“ рекао је секретар Црвеног крста општине Жагубица, Дејан Николић.

Након доделе пакетића, песме и приче са Деда Мразом, уследило је и заједничко сликање, а како надлежни кажу, ово је само један мали знак пажње којим општина Жагубица показује да деца из ове осетљиве категорије становништва нису изостављена ни на који начин.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji