Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Успешно завршен Божићни турнир „Крепољин 2014“

Bozicni turnir u Krepoljinu 2014Неизвесна финална утакмица, лепи голови, бурне реакције публике и одлична организација је оно што је ове године обележило Божићни турнир у малом фудбалу у Крепољину.

Турнир је трајао од 04. до 07. јануара, а љубитељи фудбала имали су прилику да одгледају игру 10 екипа у фискултурној сали основне школе у Крепољину.

Организатори традиционалног Божићног турнира у малом фудбалу „Крепољин 2014“ и ове године су били Месна заједница „Горњак“ Крепољин и Основна школа „Јован Шербановић“ из  Крепољина, уз несебичну помоћ спонзора, као и локалне самоуправе општине Жагубица.

Финалној вечери турнира присуствовало је општинско руковдство на челу са председником општине Сафетом Павловићем, а такође, треба напоменути да је турнир сва три дана пратио велики број публике и да су фудбалери приказали добру игру.

У борби за треће место победила је екипа „Сладаја“ из Сладаје, док је у финалној утакмици пред више од 300 гледалаца као победник Божићног  турнира изашла  екипа „Фарма Балановић“ из Осанице  која је са 6:4 победила екипу „Мерaклије“ из Малог Лаола.

Освајачу турнира припала је новчана награда у вредности од 35 000 динара, а награду је уручио председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Организатори су задовољни како је турнир протекао, наглашавајући да су им највеће признање задовољна лица учесника и публике.

Након проглашења победника овогодишњег Божићног  турнира, уследила је и традиционална Божићна лутрија, а главна награда била је таблет рачунар.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji