Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Извештај општинске изборне комисије поводом одржаних избора 29. децембра

Izbori za Savet mesnih zajednica u opstini ZagubicaУ општини Жагубица су 29. децембра 2013. године одржани избори за чланове Савета 15. Месних заједница на нивоу општине. Грађани су се изјашњавали и за завођење месног самодоприноса у Мз "Селиште" Селиште, Мз "Врело" Жагубица, Мз "Суви До" Суви До, Мз "Милатовац" Милатовац, Мз "Горњак" Крепољин и Брезница и Мз "Крупаја" Крупаја. Највећи број бирача определио је глас изборној листи СПС - СНС , тако да је владајућа коалиција у општини Жагубица СПС - СНС у свим Месним заједницама добила највеће поверење грађана.

„Избори су протекли мирно и коректно. Највећа излазност била је у Месној заједници "Вуковац" Вуковац , а најмања у Месној заједници "Врело" Жагубица. Што се тиче избора за Савете месних заједница, на нивоу општине је било укупно 28. изборних листа, а највећи број гласова добила је листа коалиције СПС - СНС. У Месној заједници "Близнак" два кандидата имају исти број гласова, тако да ће се избори поновити 12.01.2014. године", прецизирао је секретар општинске изборне комисије  Животије Илић.

Општинска изборна комисија утврдила је да референдум који је спроведен на подручју напред наведених Месних заједница није пуноважан, јер на истом није гласала већина грађана. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji