Општина Жагубица

Додела новогодишњих пакетића у општини Жагубица

Dodela Nov paketica u opstini ZagНовогодишњи пакетићи су нешто чему се деца убедљиво највише радују, још ако је додела пакетића маштовита, њиховом узбуђењу нема краја!

У понедељак, 30. децембра 2013. године у Свечаној сали Општинске управе у Жагубици, локална самоуправа је организовала доделу пакетића, поводом предстојећих празника.

Присутнима се на самом почетку обратио начелник Општинске управе Жагубица Животије Илић пожелевши свим запослнима и свим сарадницима, а посебно дечици срећне празнике, додавши да ће и убудуће локална самоуправа наставити ову лепу традицију.

Пакетићи су подељени деци запослених у Општинској управи Жагубица и других буџетских крисника, деци ватрогасаца и запослених у Полицијској станици у Жагубици. Свако дете је добило велики пакетић са играчкама и прилику да се слика код  Деда Мраза у крилу.

Након доделе пакетића, деца су имала прилике да се забављају уз слатке и слане грицкалице и сокиће, који је обезбедио Синдикат Општинске управе општине Жагубица. Сва деца су се лепо провела, а родитељима су остале лепе успомене и понека фотографија за памћење.

 


Arhiva

Main Menu