Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Новогодишња недеља обележена у Крепољину


novogodisnja nedelja krepoljin 1Последња недеља децембра обележена је пригодним садржајима и у Oсновној школи "Јован Шербановић" у Крепољину. Дане пред празнике ученици и наставници искористили су да креативношћу осмисле различите садржаје којима ће завршити прво полугодиште школске    2013- 2014.године, те су организовали дедамразијаду, лутрију са богатим наградама, Новогодишњу журку...

"Најзанимљивија је Новогодиша лутрија која се традиционално организује дуги низ година, а организатори су ученици осмог разреда. Мислим да је лутрија протекла у врло лепом амбијенту са великим интересовањем што ме јако радује. Награде су биле примерене жељама деце тако да је, прва награда био таблет рачунар. Журком ћемо окончати прво полугодиште и у сусрет новогодишљим празницима кренути лепо расположени", рекла је Микица Петровић, разредни старешина осмог разреда.

Приређен је и кратак програм где су се представили победници такмичења "Ја имам таленат" које је такође оранизовано у оквиру школских наставних активности. У периоду пред празнике ученици показују највише маштовитости, која до изражаја долази када се свечано ките и украшавају учионице и остале просторије школе. Основци крепољинске школе и ове године су врхунски украсили свој простор.На крају Новогодишње недеље, задовољни постигнутим резултатима, ученици и запослени крепољинске основне школе са припадајућим одељењима ђускали су уз музику уживо, грицкалице и слаткише и тако завршили прво полугодиште и направили леп увод за предстојеће празнике.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji