Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 19. седница Општинског већа

19 sednica VecaOпштинско веће општине Жагубица одржало је у понедељак, 16. децембра 19. седницу на којој се нашло 34 тачке дневног реда. Седницом је председавао заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Важне тачке дневног реда односиле су се на Предлог Одлуке о продужењу важности стратегије развоја социјалне  политике Општине Жагубица 2008-2013, Предлог Закључка о давању Сагласности на суфинансирање реконструкције пута „ Бусовата – Кривуља“, Предлог  Закључка о давању Сагласности на пренос одобрених средстава Предузећу за производњу, промет и услуге „СУДЕКС“ д.о.о. из Сувог Дола, Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Жагубице за 2013. годину, Предлог Одлуке о буџету општине Жагубице за 2014. годину, Предлог Одлуке о вршењу екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине Жагубица  за 2013. годину.

Ови предлози Општинског већа прослеђују се одборницима Скупштине општине Жагубица на даље разматрање и усвајање.

Чланови Већа суна 19 седници усвојили  и Предлог Правилника о поклонима са протоколарном наменом, а усвојен је и захтев Опште болнице Пожаревац за финансијску помоћ као и захтев Историјског архива Пожаревац за закључивање Уговора о суфинансирању материјалних трошкова и захтев Удружења „Инвалиди Хомоља „ Жагубица за финансијску помоћ.

На дневном реду су се нашли и захтеви странака за финансијску помоћ који су прослеђени Центру за социјални рад као надлежном органу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji