Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Да село живи

Dom kulture u MIlatovcuСпорт и култура имају дугу традицију и од изузетног су значаја  за месну заједницу „Милатовац“ у којој живи 680 становника и спада у ред најразуђенијих насеља у општини Жагубица.   

У овом насељу реализује се пројекат “Да село живи” који је финансиран од стране Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе, а циљ пројекта је побољшање услова за бављење културним, спортским и другим активностима у месној заједници Милатовац.

Проблеми у раду са којима се месна заједница Милатовац суочава евидентирани су на бројним отвореним састанцима и исти се односе на лоше стање Дома културе. Из тих разлога бројне културне и спортске активности до сада је било немогуће реализовати у овом објекту.  Како је стварање услова за рад и нормално функционисање културног и спортских друштава и младих, један је од приоритета у раду Месне заједнице, неопходно је напоменути да ће ови проблеми  бити превазиђени реализацијом овог пројекта који подразумева текуће одржавање просторија Дома културе у Милатовцу у којима ће грађани, друштва, спортска удружења и млади спроводити активности.

Радници Јавног комуналног предузећа „Белосавац“ увелико раде на уређењу ових просторија, као што је  демонтажа и рушење таванице, постављање таваница од Ригипса, облагање подова и обраду плафона, а завршетак радова очекује се до краја године.

На овај начин допринеће се бољим условима рада, већој мотивисаности за укључивање различитих категорија становништва и унапређеним могућностима и условима за бављење културом и спортом.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji