Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

За лепши живот Крепољина

Sređivanje Doma kulture u KrepoljinuСпорт и култура од изузетног су значаја  за живот и рад у месној заједници „Горњак“ Крепољин која броји 1.542 становника и по величини је друго насеље у општини Жагубица.

У овом насељу реализује се пројекат “За лепши живот Крепољина”.

„Овај пројекат финансиран је од стране Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе. Општи циљ пројекта је унапређење услова за развој спортског и културног аматеризма. Постизање општег циља представља ослонац за даљи развој културе и спорта у овој месној заједници. Проблеми у раду са којима се културно-уметничко друштво и спортска друштва суочавају биће превазиђени реализацијом овог пројекта који подразумева инвестиционо одржавање просторија у којима реализују планиране активности. Иначе, пројекат је израдила Асоцијација за развој општине Жагубица за потребе месне заједнице „Горњак“ а по позиву Министарства РРЛС“, истиче Александра Ђорђевић, испред Асоцијације за развој општине Жагубица.

Просторије Дома су у веома лошем стању и неопходно је инвестиционо одржавање које подразумева: демонтажу плафонске конструкције, скидање слоја урушеног малтера у просторијама, глетовање зидова, кречење, замену дотрајале столарије, замену подова.

Реализацијом пројекта „За лепши живот Крепољина“ биће ојачани капацитети културно-уметничког и спортских друштава и створиће се услови за побољшање и развој културних и спортских садржаја која друштва реализују у Месној заједници и локалној самоуправи. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji