Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Јавни увид предлога планова за споменике природе општине Жагубице

Krupajsko vreloЗаконом о заштити природе дефинисана је израда годишњих и десетогодишњих планова програма управљања. Прописано је да десетогодишњи планови управљања иду на Јавни увид који траје месец дана. Сходно томе ЈКП "Белосавац" израдило је и ставило на Јавни увид предлоге планова управљања споменика природе "Врело Млаве", "Крупајско Врело" и "Хомољска потајница" за период од 2014 - 2023. године. Предлози планова управљања споменицима природе биће на увиду 30 дана, од 25-ог новембра до 24-ог децембра 2013. године.              

Јовица Траиловић, технички директор комуналног предузећа "Белосавац" Жагубица истиче:

"Заинтересовани субјекти, физичка и правна лица на територији наше општине и шире, имају право учешћа у креирању програма, па се из тог разлога и објављује Јавни увид. Предлози програма се могу видети у ЈКП "Белосавац" где су изложени сваког радног дана од 9-14 сати. Предлог плана управљања "Врела Млаве" биће изложен на инфо пулту у мотелу "Врело" у Жагубици, а предлог плана управљања "Крупајског врела" на инфо пулту у угоститељском објекту Љубише Петровића на Крупајском врелу у селу Милановац. Физичка и правна лица могу закључно са 24. децембром 2013. године, у писаној форми доставити питања, предлоге и примедбе на предлоге планова управљања, са назнаком "Врела Хомоља" Јавна расправа о предлозима планова управљања, a такође и електронском поштом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.                   

Након спроведене Јавне расправе биће објављен извештај о извршеном Јавном увиду, где ће се дати презентација планова. Уследиће састанак са надзорним одбором који ће разматрати усвајање истих, и потом слање надлежном Министарству на даљу сагласност. Израда планова за поменуте споменике природе општине Жагубица, је јако значајна јер се на основу тога код Министарства конкурише за субвенције и то је један од начина да дођемо до средстава која су неопходна "Белосавцу"."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji