Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Отворен вртић у Лазници

DEVOJČICA MAŠEНасеље  Лазница  богатије  је за још један објекат  за образовање  и целодневни боравак деце од 3. године до поласка у школу. Уз велику помоћ локалне самоуправе и председника Сафета Павловића, опремљене су и уређене просторије  које ће служити деци предшколског узраста и мешовитој групи малишана из Лазнице.

Директор предшколске установе "Полетарац" из Жагубице Мирјана Марковић Милосављевић, поздравила је госте на отварању и истакла: "Посебну захвалност дугујем председнику општине Жагубица, господину Павловићу, на залагању поводом отварања првог издвојеног одељења вртића у Лазници. Отварање дечијег вртића је од великог значаја за родитеље, јер ће деца боравити у установи прилагођеној потребама најмлађих. Боравак у вртићу деци ће омогућити развијање  личности, интелектуалних способности, пажње и правилно  формирање речника јер је подручје двојезично".

"Ово прво одељење ван седишта установе у Жагубици које је отворено. Велико је задовољство омогућити деци кутак у коме ће стицати прва и основна знања и формирати своју личност", истакао је председник Скупштине општине Жагубица Небојша Илић.

У оквиру дечијег вртића у Лазници на целодневном бораваку биће 18 малишана до шест година и петоро  деце предшколског узраста. Велики избор играчака којима је унутрашњост испуњена, служиће деци да кроз игру развијају машту и друге способности.

Просторије су свечано предате на коришћење 19-ог новембра у присуству  председника општине Сафета Павловића, председника Скупштине општине Небојше Илића, помоћника председника Душана Милосављевића, заменика председника Љубише Јовкића, директора основних и средње школе, директора  јавних предузећа и установа, родитеља, полазника вртића, основаца школе "Јован Шербановић" у Лазници и гостију.  Удружење ликовних уметника Хомоља поклонило је новоотвореној предшколској установи две слике које ће красити вртић и симболично им пожелело успешан рад. 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji