Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Избори за чланове савета месних заједница

Председник Скупштине општине Жагубица Небојша Илић, потписао је одлуку о расписивању избора за чланове савета месних заједница: „Врело“, „Суви До“, „Милатовац“, „Вуковац“, „Пионир“, „Млава“, „Победа“, „Горњак“, „Бигар“, „Милановац“, „Крупаја“  и  „Будућност“ за подручја насељених места Јошаница, Близнак и Медвеђица.

Као што је и навео председник жагубичког парламента Небојша Илић, рокови за спровођење и вршење изборних радњи за избор чланова савета есних заједница на територији општине Жагубица почели су да теку од дана доношења ове одлуке.

„Бирачке одборе за спровођење избора за чланове савета месних заједница чине председник и два члана одборакоји имају заменике. Проширени састав бирачких одбора чиниће представници подносиоца  предлога кандидата који за то испуњавају услове, док ће трошкови проширеног састава Изборне комисије, као и бирачких одбора, пасти на терет предлагача“, образложио је Илић, који је позвао грађане жагубичке општине да у што већем броју изађу на предстојеће изборе за чланове савета месних заједница.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji