Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Aкција сређивања игралишта ФК "Борац" Вуковац

igraliste u VukovcuНа игралишту  фудбалског клуба "Борац" у Вуковцу протеклих дана извршена је сеча старих стабала  тополе. Акцију  је организовала  Месна заједница Вуковац  у сарадњи са фудбалским клубом "Борац" и локалном самоуправом општине Жагубица, која пружа пуну подршку у реализацији свих активности  које су за добробит мештана општине. Допринос  акцији  дао је и председник СО Жагубица Небојша Илић.

"Овде сам данас,  да испред локалне самоуправе подржим заједничку акцију фудбалског клуба "Борац" из Вуковца и Месне заједнице из Вуковца који врше сечу старих  стабала тополе. Тополе које су исечене засађене су давно, такође од стране мештана и играча фудбалског клуба. Њихово стајање би водило само пропадању, а овако се продајом истих, могу прибавити нека средства за Месну заједницу односно фудбалски клуб "Борац" из Вуковца. Изузетно ми је драго да пружим подршку, јер сматрам да ова акција говори о мобилности мештана  који брину о свом насељу. Локална самоуправа ће и надаље помагати и подржавати акције не само овакве природе већ и сваке друге, које воде ка уређењу свих насеља у општини, ради обезбеђивања бољег  живота мештана општине Жагубица“, истакао је Небојша Илић, председник Скупштине општине Жагубица.

Члан управе ФК "Борац" Вуковац  Дејан Николић, захвалио је Небојши Илићу на подршци и  Покрету Горана из Жагубице који је  омогућио нове саднице и додао: "Средства која ћемо обезбедити од продаје дрвне грађе искористићемо да средимо просторије фудбалског клуба "Борац",  за доградњу терасе, сређивање свлачионица и још неке друге намене које буду биле потребне. Ово је још једна од активности коју ове јесени спроводимо у Месној заједници Вуковац. Пре пар дана је, после дужег времена, чишћено сеоско  гробље  где су пуно помогли радници Комуналног предузећа "Белосавац" којима захваљујем, јер су својски одрадили посао,а велику захвалност изражавају и грађани Вуковца.  Још многе акције ћемо одрадити, на добробит грађана и младих који ће овде остати да живе."

Посађено је око  40-ак нових, младих садница тополе  ради очувања природе и уређенијег простора поред главног пута. Циљ ове акције ,као и многих претхоних,  је да  насеље буде сређеније, а преуређење игралишта је подстицај младима да више времена проводе на овом спортском терену. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji