Општина Жагубица

Одржана 17. седница Општинског већа

17 sednica opstinskog veca ZagУ четвртак, 7. новембра 2013. године, у просторијама локалне самоуправе општине Жагубица,  одржано је 17. по реду заседање Општинског већа. Пред члановима Већа нашао се дневни ред од 25. тачака, док је седницом председавао председник општине Жагубица Сафет Павловић.

На основу огласа за заснивање радног односа у Општинској управи општине Жагубица у својству постављеног лица, Општинско веће је на 17. седници, за начелника изабрало Илић Животија, дипломираног правника из Жагубице.

На дневном реду нашла се и тачка Предлог Одлуке  о изменама и допунама Одлуке о постављању и уклањању мањих монтажних објеката привременог карактера на површинама јавне намене у општини Жагубица. Веће је разматрало Предлог Одлуке и на 17. седници исту је усвојило и прослеђује Скупштини општине Жагубица на даље разматрање и усвајање.

Веће је разматрало Допис одељења за ванредне ситуације у Пожаревцу у вези обележавања Дана ватрогасно-спасилачких јединица, и донело одлуку да финансијски подржи организацију ове манифестације.

Веће је такође разматрало и усвојило Препоруку Штаба за ванредне ситуације општинском већу, као и иницијативу Министарства здравља у вези са активностима од значаја за надзор над грозницом Западног Нила.

Општинско веће општине Жагубица донело је одлуку о куповини покретног објекта за потребе Општинске управе општине Жагубица.

На дневном реду 17. седнице Општинског већа општине Жагубица, одржаној 7. новембра 2013. године, између осталих тачака нашли су се и захтеви странака за једнократну новчану помоћ. 


Arhiva

Main Menu