Општина Жагубица

Радови у улици 9. маја у Жагубици

29 majПрема плану Јавног предузећа Дирекције за изградњу и развој за 2013. годину на подручју општине Жагубица настављена је обнова, односно асфалтирање локалних путева.  У току су радови на асфалтирању улице 9. мај у Жагубици , која се налази изнад Дома здравља. Асфалтом је пресвучено око 190 метара, ау предходном периоду у овој улици урађен је и колектор фекалне канализације. 

Радове су обишли заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, председник Месне заједнице Жагубица Ненад Зарић и директор ЈП Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица Владан Мошић.

Укупна вредност ових радова износи нешто више од два милиона динара,а средства су обезбеђена из буџета локалне самоуправе на позицији Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица.

Према речима директора Дирекције за изградњу и развој Владана Мошића, осим у Жагубици, на уређењу улица радиће се и у другим насељима на територији општине Жагубица.

Обзиром  да је крај грађевинске сезоне, овим радовима ће се практично заокружити целина и завршити сви планирани радови за ову годину, а оно што очекује ЈП Дирекцију за изградњу и развој општине Жагубица у зимској сезони јесу активности на зимској служби одржавања локалних путева и улица.


Arhiva

Main Menu