Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Oдржана 16. cедница Општинског већа општине Жагубица

16 sednica vecaУ петак, 1. новембра, одржана је 16. седница Општинског већа општине Жагубица, којом је председавао председник општине Жагубица Сафет Павловић. Дневни ред 16. седнице садржао је 5 тачака.

Општинско веће разматрало је Предлог Одлуке о усвајању плана капиталних инвенстиција коју ће доставити Скупштини општине Жагубица на даље разматрање и усвајање.

Општинско веће дало је сагласност на Предлог динамичког плана зимске службе за сезону 2013/2014. На предлог Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица, веће је донело одлуку да се послови зимске службе повере Јавном комуналном предузећу „Белосавац“ Жагубица.  

Веће је такође дало сагласност на Предлог Одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра непокретности по зонама на територији општине Жагубица.

На седници већа усвојен је захтев предшколске установе „Полетарац“ из Жагубице за формирање нове васпитне групе у издвојеном одељењу Основне школе „Јован Шербановић“ Лазница.

Поред чланова већа седници су присуствовали начелник Општинске управе општине Жагубица Животије Илић, начелник одељења за буџет и финансије Влада Тодоровић,  директор Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица Владан Мошић и директор предшколске установе „Полетарац“ Жагубица Мирјана Марковић Милосављевић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji