Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

15. седница Oпштинског већа

15 sednica vecaОпштинско веће Општине Жагубица одржало је у понедељак, 14. октобра, 15. седницу на којој се нашло 33 тачака дневног реда. Седницом је председавао заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Општинско веће општине Жагубица  усвојило је на седници Предлог Одлуке о усвајању оперативног плана за одбрану од поплава за воде другог реда на територији општине Жагубица за 2013. годину. Ова се Одлука даље прослеђује Скупштини општине на даље разматрање и усвајање. Такође, веће је усвојило и даље прослеђује Скупштини општине Жагубица на усвајање Предлог Правилника о допуни Правилника о критеријумима и мерилима за регулисање међусобних односа насталих поводом новчане накнаде за недостајуће земљиште из ПЗФ-а утврђене судским одлукама.

Чланови већа разматрали су и усвојили захтев ЈКП „Белосавац“ за формирање цене воде за подручје општине Жагубица.

Поред овога, дата је сагласност на Писмо о намерама компанији "Nepc" за изградњу електро-енергетског постројења на територији Општине Жагубица.

15. седници Општинског већа, поред чланова већа, присуствовали су помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, председник Скупштине општине Жагубица Небојша Илић, начелник Општинске управе Животије Илић, начелник одељења за буџет и финансије Влада Тодоровић, директор Дома здравља Жагубица Слободан Огњановић и предлагачи стручних служби Општинске управе.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji