Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Вашаром завршена "Дечја недеља" у Жагубици

decji vasarДечјим вашаром у главној улици у Жагубици  завршена је "Дечја недеља". Организатор је Основна школа "Моша Пијаде" Жагубица. Са штандова учесника деце од првог до осмог разреда пленила је позитивност, радост и срећа. Представљајући направљене слане и слатке ђаконије, пецива,колаче, играчке, производе од јесењих плодова и разне фигурице, потрудили су се да вашар протекне у најлепшој атмосфери.

Штандови су били богато опремљени, а деци су пуно помогли родитељи,мајке и баке које већ годинама  уназад  учествују у прављењу свега што се могло видети. Производе су са одушевљењем  ђаци продавали по симболичним ценама.

Посетиоци вашара, углавном задовољни имају само речи хвале за труд и посвећеност око припрема. По њиховом мишљењу ово је одлична припрема за будуће трговце и угоститеље, јер се истовремено ученици  едукују, друже и забављају.

"Вашар се у оквиру  Дечје недеље  у Жагубици  организује по трећи пут, учесници су ђаци од првог до осмог разреда. Ученици су, поред осталог, изложили  играчке које су правили на часовима ликовне културе и слободних активности. Играчку ће свако поклонити брату или сестри, другу или другарици из разреда или другог одељења. Деца су била доста ангажована у припреми и постављању вашара, али су највећу улогу преузели родитељи  и наставници  усмеравајући основце како све треба да изгледа", истакла је директор Основне школе „Моша Пијаде“ Жагубица  Снежана Николић.

Николићева додаје  да је "Недеља детета" у Основној школи "Моша Пијаде" протекла веома лепо, сваког  дана  је било спроведено нешто од планираних активности, почев од понедељка када је час био посвећен дечјим правима и обавезама, затим концерта и спортских активности па до данас када се вашаром завршава.

Сва дешавања у оквиру протекле недеље осмишљена су са циљем подстицања креативности код деце и других способности ученика.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji