Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Спортске активности у Основној школи у Лазници

decja nedelja u lazniciУ оквиру "Дечје недеље" у Oсновној школи "Јован Шербановић" у Лазници, приређено је спортско такмичење "Игре без граница". Такмичење је организовано у три дисциплине: скакање у џаку - где су се такмичили ученици од првог до шетог разреда и петоро малишана предшколског узраста који су скакали без џакова. Друга дисциплина ношење јаја је била јако занимљива а осмишљена је тако да се јаја носе у кашикама. Учесник коме јаје испадне из кашике, враћа се на старт и поново граби ка циљу. Надвлачење конопца је била трећа дисциплина у коме су се надметале  мешовите екипе.

На крају су победници као награде добили свеске и оловке, а боља екипа у надвлачењу конопца као награду добила је сок, који су поделили сви учесници.

Директор ОШ "Јован Шербановић" из Лазнице Станиша Зрнакаревић, каже да је школа припремила низ активности везаних за "Дечју недељу": "Свих пет дана у другој недељи октобра предвидели смо  занимљивости. Пријем првака у Дечји Савез и приредба обележила је први дан недеље.  Другог дана по плану су ученици цртали по школском дворишту, а пажњу ђака, посебно виших разреда, привукли су звуци озбиљне музике. Музичка омладина града Пожаревца одржала је концерт у четвртак 10-ог октобра у просторијама  школе", истиче директор.

У школи је одржан и састанак ученичког парламента. Присутни су били ђаци седмог и осмог разреда. За председнике су изабрана по два ученика из сваког разреда са циљем  очувања реновираних учионица ове школе.Донета је и одлука да се сви  укључе у активности поводом дана "Здраве хране" који ће бити обележен 15-ог октобра у насељу Лазница.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji