Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Фудбалери Борца добили нову спортску опрему

FK Borac Vukovac 5Локална самоуправа на челу са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем, улаже велики део новца у развој спорта у oпштини и изузетно је активна на реконструкцији и изградњи просторија за спортска друштва на територији Жагубице. 

Фудбалери ФК "Борац" Вуковац такмиче се у општинској лиги, а пре неколико дана добили су нове дресове и фудбалску лопту од  донатора, заљубљеника у спорт Велета Антића.

"Фудбалски Савез општине Жагубица је организатор такмичења у Општинској лиги Жагубица. Ове године лига је најбројнија и броји 9 екипа. Данас смо присуствовали једном хуманом чину... Господин Веле Антић је донирао дресове  фудбалском клубу "Борац" из Вуковца. У име локалне самоуправе му се захвањујем и добро би било да на територији општине Жагубица још неко од привредника узме учешће у овој акцији", истакао је помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић.

Екипа фудбалера из Вуковца од почетка  сезоне има укупно четири победе из четири утакмице и заузима прво место на табели са максималних 12 бодова.

"ФК "Борац" из Вуковца такмичи се у Општинској лиги, која броји 9 екипа. Ове године борићемо се за прво место. Овом приликом захваљујем се господину Велету на датом поклону, односно на дресовима и надам се да ће то да буде подстрек за омладинце, да се изборе за улазак у виши ранг", рекао је шеф Месне канцеларије Вуковац  Мирослав Благојевић.

Власник AД "Хомоље" Жагубица поклонио је дресове подстичући тиме фудбалере да остварују још  боље резултате.

"Данас смо се окупили у просторијама фудбалског клуба "Борац" из Вуковца, где очекујемо првенствену утакмицу Општинске лиге између клуба "Борац" из Вуковца и фудбалског клуба "Јединство" из Лазнице. Овом приликом желим да кажем да локална самоуправа на челу са председником Сафетом Павловићем, његовим замеником Љубишом Јовкићем и помоћником председика општине Дулетом Милосављевићем, води одговорну политику и максимално се труди да се развују и спортске активности по насељима наше општине, где је у овогодишњој Општинској лиги узело велики број насеља учешће.  На тај начин покушавамо и младе да ангажујемо да се више баве спортом и да живе здравим животом. Све то не бисмо могли да урадимо да нема наших спонзора и ја бих се овом приликом захвалио господину Велету, који је показао да је прави спортски заљубљеник и да је велики хуманиста донирајићи  фудбалском клубу "Борац" из Вуковца комплет дресова и фудбалску лопту.  Желим да позовем и остале наше привреднике из општине Жагубица да се укључе у овакве акције  и да колико могу, у својим могућностима, помогну и остала насеља да добију нову спортску опрему", истакао је Дејан Николић, одборник СПС-а у Скупштини општине Жагубица.

Првенствена утакмица  општинске лиге  између  фк " Борац"  из Вуковца  и  Фк "Лазница"  из Лазнице, која је уследила  по додели  опреме,  завршена  је резултатом  5:4 за ФК "Борац".   

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji