Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Јесењим карневалом почела "Дечја недеља" у жагубичкој општини

Jesenji karnevalУ понедељак, 07. октобра, у Жагубици је у организацији васпитача припремно-предшколског програма Дечјег вртића "Полетарац" организован  јесењи карневал. Родитељи су показали изузетну маштовитост правећи костиме и маске за своју дечицу. Представљајући јесење плодове, различитим креацијама, окићени лишћем, малишани су прошетали  главном улицом Жагубице.

Циљ овог дела програма, организованог  у оквиру "Дечје недеље", био је дружење деце и родитеља, развијање маштовитости, пре свега код деце и креативност приказивања јесени кроз различита мишљења.

Почев од најмлађе до најстарије групе вртића, у колони су били васпитачи, директорка вртића, баке, деке, маме и тате.. У брижљиво израђеним костимима, углавном по жељи родитеља, својом  лепотом, учесници карневала скретали су пажњу свих пролазника мамећи изразе искреног одушевљења и дивљења.

Време  је било прохладно и ветровито, али је зато атмосфера била весела и топла. Деца су задовољно шетала, срећна што су тог дана били главни актери, а остали уживали гледајући их срећне и насмејане.

Активности цртања на асфалту су такође један од садржаја  Дечјег вртића у оквиру недеље детета. По слободној вољи деца су шарала по асфалту у главној улици испред зграде општине. Група старијег узраста цртала је у центру, док су две млађе јаслене групе бојиле на тераси вртића. Занимљиво је било гледати цртеже разних боја, кућице, дрвеће, срца, сунце, школице и многе друге.

Заједно са васпитачима, млађи и старији предшколци  потрудили су се да наредних  дана део главне улице Жагубице  буде у знаку радости поводом Дечје недеље. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji