Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општина Жагубица обезбедила „Ладу ниву“ Основној школи Крепољин

Donacija osnovnoj skoli u KrepoljinuОве седмице Основна школа „Јован Шербановић“ у Крепољину, у оквиру добре сарадње између општине Жагубица и kанадског предузећа „Аvala resources“, добила донацију у виду теренског возила „Лада нива“ која ће, како каже директор школе Горан Милинковић, бити употребљена за побољшање услова рада и унапређење квалитета наставе.

„Ја сам изузетно задовољан и срећан што је ова донација дошла у нашу школу. Пре свега захвалност дугујемо локалној самоуправи за посредовање у добијању ове донације, а онда наравно и компанији „Аvala resources“. Мислим да је ово исправан потез и оно што стално причамо да је улагање у образовање – улагање у будућност,  на лицу места се и остварило. Мислим да ће школа коју ја предводим, колеге и ученици бити веома задовољни и срећни због ове донације, а наравно, ми ћемо нашим радом и успесима које постижемо оправдати ово што се улаже у образовање. Ово је врло значајан моменат за школу, зато што ће и даље имати услове да наставник енглеског језика обилази издвојена одељења, пре свега говорим за Близнак, који је 20-так км  удаљен од Крепољина и о зимским условима“, истакао је Милинковић.

„Иако живимо у тешким временима, морамо се посветити дугорочном развоју заједнице и стварању услова за бољи живот будућих покољења. Сматрам да ће возило које смо обезбедили, знатно унапредити и олакшати рад основне школе у Крепољину“ навео је председник општине Жагубица Сафет Павловић, додајући да ће се и убудуће чинити напори како би се унапредило образовање у Жагубици.

Поред ове донације, компанија „Аvala resources“, припомогла је новчаним средствима у износу од 50.000 динара и  Дан општине Жагубица, 25. септембар, који ће свечано бити  обележен у Жагубици различитим садржајима.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji