Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Akтуелни радови Дирекције за изградњу

Vladan MosicУ складу са усвојеним планом и програмом рада за 2013. годину Јавно предузеће Дирекција за изградњу и развој реализује активности у оквиру два пројекта.

 "Тренутно Дирекција за изградњу општине  Жагубица активно ради на поправци, некада Регионалног а сада у надлежности општине, пута Р-104 од Жагубице према Мајданпеку, где је извођач радова ПЗП Зајечар. Опредељена су средства из Републичких фондова - од око осам  милиона динара, а у завршној је фази и поправка локалних путева и улица у Жагубици и околини за ову годину", истиче Мошићи захваљује се локалној самоуправи на подршци и помоћи, као и грађанима који су добровољно, својим новчаним средствима, помогли да локални путеви буду бољи. „Дирекција за изградњу у сарадњи са Општинском управом ради на реконструкцији Дома културе у Крупаји,где је планирано и уређење додатних просторија које нису директно везане за културу, a то су канцеларије Месне заједнице, Пензионерског дома, просторије за омладину и фудбалски клуб“, додаје директор Дирекције за изградњу.

Заинтересовани грађани који желе да се укључе у процес асфалтирања улица за наредну 2014. годину и израду фекалне канализације, могу се пријавити на телефон 062/ 80-98-317, како би уз лична новчна средства, кроз партиципацију, помогли изградњу боље и свеоубухватније путне и водоводне инфраструктуре.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji